Om oss

Om ZincIn AS

Vi er et selskap som er lidenskapelig opptatt av å gjøre verden til et bedre sted ved å utvikle produkter med selv-rensende egenskaper som beskytter mennesker mot usynlige trusler. Bak hvert eneste produkt ligger en revolusjonerende, patentert teknologi som gjør materialer motstandsdyktige mot skadelige bakterier og virus. ZincIn’s forretningsidé er å tilby et stort utvalg av slike produkter med denne integrerte teknologien uten å være et fordyrende ledd i produksjon.

ZincIn ble offisielt grunnlagt i 2019 av Kjetil Christoffersen som har 30 års erfaring relatert til innovasjonsarbeid og etablering av distribusjon. Selv om vi er et ungt selskap, har vi store ambisjoner, og samarbeider med kjente og erfarne partnere fra Asia, Europa og Amerika. Basert på vår erfaring og kompetanse bidrar vi i forhold til design, utvikling, forskning, testing, materialteknologi, modell- og prototypebygging, patentering, produksjon og markedsføring.
Vår visjon er å bli en av ledende distributører både for eksisterende og nyutviklede produkter som inneholder unike teknologier, noe som vil hjelpe mennesker å føle seg tryggere og sikrere i fremtiden.
Kjetil Christoffersen
Daglig leder / Produktutvikler

Våre partnere

Våre tjenester

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Produksjon

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Engros

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Teknisk rådgivning

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.