top of page

Om oss

Vi er et selskap med fokus på miljø, resirkulering og gjenbruk. Teknologien Clean+Protect® bidrar til dette, og vi jobber kontinuerlig med å få med så mange aktører som overhodet mulig med på laget. Det være seg alt fra produsenter og distributører av produkter, til næringslivsorganisasjoner, direktorater, WHO, WWF etc.

Kort fortalt gjør teknologien materialer motstandsdyktige mot skadelige bakterier og virus. ZincIn’s forretningsidé er å tilby et stort utvalg av slike produkter med denne integrerte teknologien uten å være et fordyrende ledd i produksjon.

ZincIn ble offisielt grunnlagt i 2019 av Kjetil Christoffersen som har 30 års erfaring relatert til innovasjonsarbeid og etablering av distribusjon. Selv om vi er et ungt selskap har vi allerede på plass partnere/aksjeeiere i både Hong kong, Nederland og Norge. Utover dette samarbeider vi med organisasjoner som bl.a Hold Norge Rent, Waste Free Ocean m.fl.

 

Vi har også tett samarbeid med meget dyktige aktører innen design (både produkt og grafisk), utvikling, forskning, testing, materialteknologi, modell- og prototypebygging, patentering, produksjon og markedsføring.

vre_Eikervei_14.png
bottom of page